Er valt iets te kiezen op 15 maart

Bij de Provinciale Statenverkiezingen valt er iets te kiezen voor Noord-Brabant. Alliantie is een nieuwe partij die er weer wat van wil maken in Noord-Brabant.

Kieskompas en Stemwijzer kunnen je helpen een keuze te maken.

Bekijk ook onze standpunten over pensioen of over asielbeleid. Daar gaat het 15 maart natuurlijk ook over!

Henriëtte van Hedel

Ondernemer | Uitgever | Moeder van 5

“Wij Brabanders zijn bijzonder. We werken hard en lachen er ook nog eens bij. We doen het vaak beter dan de rest in Nederland. Wij willen een betrouwbaar bestuur. Een bestuur dat inhoud boven beeldvorming plaatst en weer zelf regie voert in plaats van zich opstelt als een uitvoeringsloket van Den Haag.”

Ambitie

voor Brabant

Verkiezingsprogramma

“De provincie heeft belangrijke eigen bevoegdheden, waarbij ze zelf haar koers kan bepalen.Dat geldt bijvoorbeeld voor ruimtelijke ordening en voor het stikstof- en natuurbeleid. Maar zolang we zelf niet kiezen om die bevoegdheden te gebruiken, verandert er niets aan het beleid en blijven we in deze bestuurlijke impasse zitten. 

Ook landelijk valt er iets te kiezen. Uw stem voor Provinciale Staten bepaalt de samenstelling van de Eerste Kamer. Uw stem bepaalt of we doorgaan op het pad dat we nu bewandelen, of dat het tijd is om samen een andere weg in te slaan.

De antwoorden voor Kieskompas Provincie Noord-Brabant vindt u hier.

Kandidaten

voor Brabant

{"cpt":"team","style":"2","columns":"3","show":40,"from_category":["brabant"],"order":"ASC","orderby":"date"}

Alliantie voor Brabant