De verkiezingen liggen achter ons, het échte werk begint nu pas. De crises die Nederland teisteren op het gebied van stikstof, asiel, onderwijs en politiek vertrouwen zijn niet met enkel een gang naar de stembus op te lossen. Alliantie wil duurzaam en op de lange termijn bijdragen aan goed bestuur en een betrouwbare overheid. Daarom gaan we door met onze activiteiten als beweging van burgerpolitici.

De vastgelopen bestuurscultuur en de politieke aardverschuiving op 15 maart laten zien dat er behoefte is aan nieuwe ideeën en acties om het vertrouwen te herstellen. Daarom organiseert Alliantie op maandagavond 3 april een bijeenkomst in Kaatsheuvel om het gesprek aan te gaan over wat er nodig is voor goed bestuur en een betrouwbare overheid.

Hoe krijgen we weer grip op ons eigen land? Welke prioriteiten zou de overheid moeten stellen? Wat is er nodig voor een nieuw sociaal contract? Wat kunnen wij als betrokken en zelfbewuste burgers doen om deze idealen te bewerkstelligen? Want dát er gewerkt moet worden aan een betrouwbare overheid staaf buiten kijf, de vraag is nu ‘Hoe?’.

We nodigen alle stemmers en sympathisanten van Alliantie uit om op maandagavond 3 april van 19:30 uur tot 21:30 uur in de Gildenbond te Kaatsheuvel na te praten over deze verkiezingen en vooral ook vooruit te blikken op deze volgende fase voor Alliantie. We hebben iedereen nodig om te bouwen aan onze idealen voor Nederland!

Naast lokale Allianten Jan Bernard Koolen en Eric Sluis zal ook lijsttrekker van Alliantie Noord-Brabant Henriette van Hedel én duinboer Sjaak Sprangers aanwezig zijn om met u in debat en gesprek te gaan. Wees welkom!

[Praktisch]
Datum: Maandag 3 april
Aanvang: 19:30 uur
Locatie: De Gildenbond, Mgr. Völkerstraat 3, 5171 JM in Kaatsheuvel