Maak kennis met Tony Sener, een familieman met Aramese roots die uit plichtsbesef en verantwoordelijkheidsgevoel politiek actief is geworden voor Alliantie.

Tony maakt zich onder meer zorgen over de staat van de maatschappij en daarbij de toegenomen jeugdproblematiek, en streeft naar een veilig Nederland waar zijn én andermans kinderen zorgeloos en met een kansrijke toekomst kunnen opgroeien.

Als peoplemanager bij de Rijksoverheid is hij oplossingsgericht en altijd op zoek naar verbeteringen. Tony heeft een passie voor het empoweren van mensen en het creëren van succesvolle en plezierige organisaties. Hij heeft veel ervaring in dienstverlening, ICT, automatisering, data en culturele maatschappelijke ontwikkeling. Met inspiratie uit zijn vijfjarig verblijf in Zweden zet Tony zich politiek-maatschappelijk in voor integer en dienstbaar bestuur, waar normen, waarden en ethiek centraal staan en tradities niet verloren gaan.

Bij de Provinciale Statenverkiezing in maart haalde hij maar liefst 1004 stemmen. Kortom zijn geluid kan op veel bijval in de samenleving rekenen!

Bekijk hier de video waarin Tony zich voorstelt en lees hier meer over zijn motivatie voor Alliantie op zijn pagina.