De verkiezingen komen eraan..

Bij de Provinciale Statenverkiezingen op 15 maart 2023 valt er iets te kiezen voor Overijssel.

Marinus den Hartogh

Geoloog | Twente | Realistisch rentmeesterschap

“De huidige visieloze politiek pakt slecht uit voor bijna alle inwoners van Nederland. Denk aan stikstof, energie en pensioenen. Steeds horen we “het kan niet anders”. Maar een beter beleid begint bij onszelf. Stem daarom 15 maart Alliantie. Het kan wél.”

Ambitie

voor Overijssel

Verkiezingsprogramma
“Wij willen weer grip op ons leven, onze toekomst en onze leefomgeving. Wij willen keuzes maken op basis van gedeelde waarden, het afwegen van belangen en het aanpakken van zorgen. Daar moet dan ook de discussie in de politiek weer over gaan, niet over modeluitkomsten en papieren werkelijkheden. Wij zijn ervan overtuigd dat slecht beleid veranderen wél kan!”

“Iemand moet de harde noten kraken. En als niemand dat doet, moeten we het zelf doen. Alliantie is een vereniging van burgers die zich niet langer neerlegt bij verkeerd overheidsbeleid. De provincie heeft belangrijke eigen bevoegdheden, waarbij ze zelf haar koers kan bepalen. De provincie moet deze bevoegdheden weer gaan gebruiken op een manier die werkt voor haar inwoners, ook als dat conflicten met de Rijksoverheid oplevert.”

De antwoorden voor Kieskompas Provincie Overijssel vindt u hier.

Kandidaten

voor Overijssel

{"cpt":"team","style":"2","columns":"3","show":40,"from_category":["overijssel"],"order":"DESC","orderby":"rand"}

PS Overijssel