We willen Alliantie verder op- en uitbouwen om een bijdrage te leveren aan het oplossen van de grote problemen in ons land. Wij zijn daarom op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen om het bestuur te versterken en ondersteunen. We geloven dat een beter Nederland mogelijk is. Met iedereen die zich wil inzetten voor onze partij, willen we dit doel samen bereiken.

We zijn in gesprek met verschillende leden voor diverse rollen, maar willen er zeker van zijn dat iedereen die zich actief voor onze partij wil inzetten, hiervoor van harte wordt uitgenodigd. We zijn op zoek naar een secretaris en manager bedrijfsvoering voor het bestuur. Daarnaast zijn we op zoek naar een viertal coördinatoren.

  1. Coördinator Sociale Media: Wil jij bijdragen aan de groei van onze online aanwezigheid? Als Coördinator Sociale Media ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve strategieën om onze naamsbekendheid te vergroten en het community gevoel te stimuleren. Je stuurt vrijwilligers aan bij het beheren van onze sociale mediaplatforms en zorgt voor regelmatige, relevante content
  2. Coördinator Activiteiten: Ben jij een organisatietalent met affiniteit voor politiek? Als coördinator van de Activiteitencommissie ben je verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en coördineren van activiteiten. Jouw doel is met name gericht op het opbouwen van duurzame relaties en ontmoetingen met het maatschappelijk middenveld, in het bijzonder organisaties waar doel, functie of karakter door overheidssubsidies of andere regelingen (nog) niet verloren is gegaan.
  3. Coördinator Ledenwerving: Als coördinator Ledenwerving speel jij een cruciale rol in het aantrekken van nieuwe leden voor Alliantie. Je ontwikkelt en voert strategieën uit, zowel online als offline, om onze partij zichtbaar en aantrekkelijk te maken. Je werkt daarbij samen met andere commissies, zoals de sociale media en activiteitencommissie.
  4. Coördinator Fondsenwerving: Voor het genereren van financiële middelen zoeken we een coördinator Fondsenwerving. Je ontwikkelt en implementeert effectieve strategieën om fondsen te werven voor Alliantie. Dit omvat het coördineren van fondsenwervingscampagnes en -activiteiten, het benaderen van donateurs en het organiseren van evenementen in samenwerking met de activiteitencommissie.

We benadrukken graag dat er verschillende manieren zijn om actief betrokken te zijn bij onze partij, ook als je geen coördinator wilt worden. Jouw inzet en bijdrage zijn van onschatbare waarde. Voor alle vier hierboven genoemde commissies zoeken we momenteel ook enthousiaste commissieleden!

  1. Als je handig bent met sociale media en graag onze online aanwezigheid wilt versterken, dan is de Commissie Sociale Media iets voor jou. Hier kun je jouw vaardigheden en creativiteit inzetten om onze boodschap effectief over te brengen en ons bereik te vergroten.
  2. Voor degenen die graag activiteiten willen helpen organiseren, van een discussiebijeenkomst tot werkbezoek, hebben we de Commissie Activiteiten. Word actief lid en wees betrokken bij de praktische kant van onze partij en de mogelijkheid om onze idealen met anderen te delen. Een aantal leden heeft zich hiervoor al aangemeld, maar met meer mensen, kunnen we ook meer organiseren…!
  3. Daarnaast hebben we de Commissie Ledenwerving, waar je kunt helpen bij het aantrekken van nieuwe leden en het vergroten van onze gemeenschap. Jouw enthousiasme en overtuigingskracht kunnen anderen inspireren om deel te nemen aan onze beweging.
  4. Tot slot is er de Commissie Fondsenwerving, waar je kunt bijdragen aan het veiligstellen van de financiële middelen die we nodig hebben om onze doelen te bereiken. Of het nu gaat om het organiseren van een sponsoractie of het benaderen van potentiële donateurs, jouw bijdrage is van onschatbare waarde.

Als een van deze rollen jou aanspreekt, als coördinator of commissielid, of als je gewoon actief wilt bijdragen aan onze partij, neem dan contact op met Jan Bernard Koolen. Hij zal je graag verwelkomen en meer informatie geven over de mogelijkheden om actief te worden binnen Alliantie. Samen kunnen we Alliantie versterken en onze doelen bereiken!